Zonnebrillen

Zonnebril

Een goede zonbescherming voor uw ogen is onmisbaar, maar dat wil niet zeggen dat het er niet een beetje leuk uit mag zien.  Als u advies wilt over welke zonnebril goed staat bij u gezicht of het best aansluit op uw wensen, dan geven we u uiteraard graag advies. In onze uitgebreide en diverse collectie vindt u vast
de zonnebril die u zoekt. Bij de meeste zonnebrillen kunnen de glazen op sterkte worden gemaakt.

Top Merken

Polar Zonnebrillen
Als groot merk in de sport-industrie, stellen de zonnebrillen van Polar niet teleur. Polar wordt veelal erkend om zijn innovatieve ontwerpen waarvoor zij diverse prijzen hebben gewonnen in de afgelopen jaren. 

Red Bull 
Bent u lekker sportief, maar wilt u ook een zonnebril die ontworpen is volgens de laatste trends en ontwikkelingen? Dan is van Red Bull  wellicht iets voor u. Bovendien zitten de zonnebrillen comfortabel en ervaart u geen hinder van afglijden. Kom langs in de winkel om de collectie te bekijken!

Swarovski Brillen
Wie van weelde houdt, houdt zeker van Swarovski. Niet alleen handtassen, sieraden maar ook brillen worden gemaakt door Swarovski. De Swarovski brillen lijn bevat klassieke kleuren en designs. Het design van Swarovski is betoverend en daarbij zijn de Swarovski brillen gemaakt van hoogwaardige materialen. Voel je helemaal stralend met de Swarovski bril.