CONTACTLENZEN

Bij OPTOVISIE. kunt u terecht voor alle soorten contactlenzen. OPTOVISIE biedt complete
zorgsystemen waarbij lenzen, oogcontroles en eventuele oogzorg, vloeistoffen en extra voordelen bij de
prijs inbegrepen zijn. Heeft u problemen met uw huidige lenzen of wilt u weten welke lenzen het beste bij
uw ogen passen? Maak vrijblijvend een afspraak. OPTOVISIE geeft naar aanleiding van het
oogonderzoek een passend advies.

  • ZACHTE LENZEN
    Zachte lenzen zijn sinds de jaren 90 de meest gedragen lenzen ter wereld. Wilt u graag lenzen dragen? Maak dan een afspraak voor een oogonderzoek bij OPTOVISIE. Hierbij wordt bepaald welke contactlenzen voor uw ogen geschikt zijn. Er zijn veel verschillende soorten zachte lenzen, waaronder daglenzen en maandlenzen. Welke pasvorm, draagschema en onderhoud het beste bij uw wensen aansluit zal worden bepaald met het oogonderzoek.
  • VORMVASTE LENZEN
    Een vormvaste contactlens wordt speciaal op de maat van uw oog gemaakt. Elke vormvaste lens is daarom uniek. Een vormvaste lens is de verbeterde versie van de vroegere harde lens. Het materiaal is tegenwoordig minder hard en het laat veel zuurstof door. Bovendien zijn vormvaste lenzen minder gevoelig voor beschadigingen en goedkoop in onderhoud.

  • Multifocale lenzen
    Draagt u al heel lang een leesbril? En nu bent u boven de veertig en worden uw armen ineens te kort. U krijgt meer moeite met het bekijken van de menukaart, cijfertjes lezen en berichtjes typen op uw telefoon wordt ook lastiger. Een permanente bril wilt u eigenlijk liever niet, dan bent u toe multifocale contactlenzen.