Brillen

Onze brillen van diverse merken

Bij OPTOVISIE, worden er uitsluitend brillenglazen van goede kwaliteit geleverd. Alle soorten
brillenglazen zijn leverbaar in verschillende diktes.De keuze hiervan wordt bepaald aan de hand van de sterkte en het montuur, een dikker glas betekent niet automatisch dat het ook een sterker glas is. Op de meeste glazen zijn ook coatinglagen aan te brengen. Een ontspiegeling die reflecties wegfiltert, een  krasbestendige laag tegen poets krasjes en een vuilafstotende laag die ervoor zorgt dat vuil en water minder hecht en makkelijker van de glazen afloopt. Tegenwoordig zijn ook UV-filters toe te passen in normale, heldere brillenglazen.

Enkelvoudig

Met een enkelvoudige bril zie je veraf óf dichtbij weer scherp. Enkelvoudige glazen passen in elk montuur – je hebt veel keuze! Bovendien hebben we vier heldere glaspakketten voor jou: diamant, goud, zilver en brons.

Multifocaal_Beeldschrem

zijn brillenglazen waarmee men niet alleen veraf en dichtbij maar ook op alle tussenliggende afstanden goed kan zien.

Bifocaal

Bifocale brillenglazen zijn glazen waarmee men zowel ver als dichtbij kan zien. Als iemand hypermetroop (verziend) of myoop (bijziend) is en daarnaast ook presbyoop (oudziend)

Volte Face

De brillen van Volte Face hebben een elegante en unieke stijl. De details en het diverse materiaalgebruik verheffen de bril tot een kleurrijk accessoire. Dames met oog voor detail vallen als een blok voor Volte Face.

POLAR Model

Stijl is de enige luxe die betaalbaar is voor iedereen. Polar ziet de zonnebril als een persoonlijke expressie van je karakter, gevoel, of een voorkomen van jezelf. Al bij de lancering van de eerste collectie is de filosofie van het merk om vakmanschap, creativiteit, mode en communicatie met elkaar hand in hand te laten gaan.

VANNI Eyewear

Het originele Italiaanse merk dat al meer dan 25 jaar bestaat, is geen onbekende in de optiek. VANNI, is Made in Italy for Sure en kenmerkt zich door z’n exclusieve acetaat en bijzondere bewerkingen van metaal.

MODO

Het is geen toeval dat MODO het wereldwijd zo goed doet. Het succes zit hem in het feit dat het merk een uitstekende propositie heeft met minimalistisch design van uitstekende kwaliteit, tegen een toegankelijke prijs. MODO weet als geen ander de laatste trends op eigen wijze te interpreteren en een functioneel tijdloos montuur te maken.