MODO

DE LIJNEN VAN MODO

Paper-Thin Titanium

De collectie van MODO kenmerkt zich door minimalisme: Dun, dunner, dunst! De monturen in deze lijn zijn gemaakt van 0,6 mm dun Beta-titanium gecombineerd met TR90. Dit zorgt voor een fenomenaal draagcomfort en een look die afhankelijk van de kleurkeuze van de TR90 rims, neutraal tot juist kleurrijk en meer gewaagd kan zijn. Deze lijn beschikt ook over prachtige zonnebrillen.

R 1000 + Titanium

De monturen uit de R 1000 serie zijn opgebouwd uit een voorstuk van Resin 1000, een high-tech kunststof met memoriefunctie dat uit de auto en luchtvaart industrie afkomstig is, wat gecombineerd wordt met beta-titanium veren met een schroefloos scharnier. Dit resulteert in een vederlicht montuur met een zeer minimalistische uitstraling.

Paper-Thin Titanium Acetate

Ook de monturen in deze lijn zijn gemaakt van 0,6 mm dun Beta-titanium alleen dan gecombineerd met acetaat. Dit zorgt voor het draagcomfort van een titaniumbril, alleen met de uitstraling van een bril van acetaat. Zo mooi transparant als een acetaatplaat kan zijn, of zo rijk aan mooie patronen is er geen ander materiaal. Ook deze lijn beschikt over zonnebrillen

Paper-Thin Rimless

Paper-Tin Rimless is de volgende innovatie in de natuurlijk evolutie van de Paper-Thin lijn. Elk montuur is gemaakt met het kenmerkende schroefloze scharnier en Beta-titanium van 0,6 mm dun. De veren zijn uitwisselbaar met de verschillende glasvormen. Door te focussen op het minimale biedt deze collectie de perfecte balans tussen stijl en doel. Less is more.

Block Titanium

Deze lijn bevat tijdloze minimalistische modellen gemaakt van mono-block titanium zonder soldeerpunten. Hierdoor zijn ze erg licht en clean van design. De monturen beschikken over een 2-tone coating, een rustige kleur aan de buitenzijde gecombineerd met een contrasterende kleur aan de binnenzijde. Bovenopen het voorstuk is een groef gemaakt, die tevens gekleurd is, zo worden de strakke lijnen van het montuur geaccentueerd.

Super-Thin Acetate

Super-Thin Acetate combineert dunne proporties met een uniek scharnier voor zeer nauwkeurige bewegingen. Prettig draagcomfort samen met een kleurrijk design.